Jaargang 16, nummer 6
19 april 2018

Mooie moeders, meisjes en meezingers!

BUURMALSEN - Meezingkoor ‘t Losbandig Systeem geheel in het teken van Moederdag. Op 12 mei nodigen de muzikanten en het koor van ’t Losbandig Systeem alle moeders, meisjes, oma’s, hun zonen, echtgenoten en vrijers uit voor een gezellige muzikale avond vol meezingers over de liefde en van alles wat daar mee samenhangt. Omdat alle zangers, zangeressen en muzikanten natuurlijk op Moederdag zelf, zondag 13 mei, ergens op bezoek zijn of visite krijgen, repeteren we met z’n allen op die zaterdagavond. En dat doen we op een speciale manier, met een leuke bundeling van allerlei bekende meezingers waarin moeders en meisjes, leven en liefde aan de orde komen.

Je kunt er gezellig zitten luisteren, meezingen en wat drinken. Vanaf half acht is Iedereen welkom en hebben Mireille en Josefien de stoelen, koffie, thee en andere lekkere drankjes klaargezet voor jou, voor jouw moeder, schoonmoeders, zussen, oma’s, buurvrouwen en vriendinnen. Niet alleen voor hen natuurlijk! Ook voor jullie opa’s, vaders, zonen, broers, vrienden en vrijers.

En voor alle moeders is er ook nog een verrassing!

Zaterdagavond 12 mei: 19.30 uur bar open en een muzikaal programma van 20.00-22.00 uur in Ons Eigen Gebouw, Groeneweg 23 in Buurmalsen. Entree: gratis.