Jaargang 16, nummer 6
19 april 2018

De Lente komt op tafel!

DORPSHUIS - Op woensdagavond 30 mei staan vanaf 18.00 uur allerlei lenteachtige gerechten voor jullie klaar bij de Aanschuiftafel in het dorpshuis. Het wordt een lekker menu, met een keuze uit twee soorten soep, stokbrood en kruidenboter, hoofdgerecht met een vegetarisch of vleesgerecht, groenten, gebakken krieltjes, salades en een lekker toetje. Voor € 4 voor jongeren tot en met 15 jaar en €8 voor volwassenen. Graag gepast betalen maar….. je kunt ook pinnen als je dat wilt.

De bar is open vanaf 17.30 uur en we beginnen met z’n allen om 18.00 uur met een moment stilte. Dat moment stilte is er tegenwoordig ook aan het gezamenlijke eind rond 20.00 uur.

Er zijn voldoende kokers en bakkers maar extra hulp is altijd welkom. Mail dan even naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl en via dat mailadres kun jij jezelf ook opgeven samen met andere eters die jij uitnodigt of meebrengt. Dan krijg je een bevestiging van jouw inschrijving thuisgestuurd. Je kunt ook telefonisch boeken door te bellen met Ton: 06-26214171. Je bent van harte welkom!

Vier de lente en eet mee!