Jaargang 16, nummer 6
19 april 2018

Stemmen voor 4 leefbaarheidsinitiatieven in Tricht

GELDERMALSEN/TRICHT - Er kan weer gestemd worden voor initiatieven die meedingen naar een aandeel uit het leefbaarheidsbudget van de gemeente Geldermalsen. Daar zijn ook 4 initiatieven uit ons dorp bij. Zo wil VV Tricht graag 22 zonnepanelen op het clubgebouw plaatsen. De Leidsche Hoeven wil een natuurspeeltuin aanleggen die door iedereen gebruikt kan worden. Zij dingen mee in de categorie 10.000 euro. In de categorie 5.000 euro doen mee het Dorpshuis Tricht met een aanvraag voor betere technische faciliteiten in ons dorpshuis voor culturele activiteiten en optredens en muziekvereniging OZOD en de school met het initiatief om professionele muzieklessen aan de leerlingen van de bovenbouw te kunnen geven.

Stemmen

Stemmen is online mogelijk t/m 21 mei. Alle inwoners van de gemeente Geldermalsen vanaf 12 jaar en ouder mogen stemmen. Voor het stemmen wordt gevraagd om je volledige naam, straat en huisnummer, postcode en geboortedatum. Het online stemformulier staat op 'www.geldermalsen.nl/leefbaarheidbudget.' Iedereen mag twee stemmen uitbrengen: één stem op grote projecten (tot 10.000 euro) en één stem op kleine projecten (tot 5.000 euro).

Winnaars

De winnaars uit beide categorieën worden donderdagavond 31 mei bekend gemaakt. De uitreiking is in het Filmtheater van De Pluk, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. De avond begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Winnaars en niet-winnaars ontvangen een brief met daarin de bevestiging van de uitkomst.

Meer informatie over alle initiatieven en stemmen kan via http://'www.geldermalsen.nl/Inwoners/Projecten_gemeente/Algemeen/Leefbaarheidbudget'