Jaargang 16, nummer 6
19 april 2018

40e 11 Dorpenspel in Tricht

TRICHT - Van 28 juni t/m 1 juli wordt op het voetbalterrein van VVTricht het 11 Dorpenspel georganiseerd. Na de winst van vorig jaar, ook dit jaar weer de eer aan ons dorp om het 11 Dorpenspel te organiseren. Het wordt welgeteld de 40e keer dat dit evenement plaatsvindt. Het bestuur is uitgebreid met een 2-tal dorpsgenoten en is direct na de zomervakantie weer aan de slag gegaan om een mooi programma neer te zetten.

Touwtrekken

Op donderdag 28 juni vindt het onderdeel Touwtrekken plaats. Onder leiding van Touwtrekvereniging Erichem strijden de dorpen tegen elkaar om de eerste punten te vergaren. Zaal open: 19.00 u. Demo Touwtrekvereniging Erichem 19.30 u. Aanvang wedstrijden 20.00 u. Entree gratis.

Sterkste man

Op vrijdag 29 juni vindt de Sterkste man competitie plaats. Welk dorp gaat dit jaar met de eer strijken? Wegens een blessure kan Patrick van Antwerpen ons dit jaar helaas niet vertegenwoordigen. Er wordt druk gezocht naar een andere sterke man.

Zaal open: 19.00 u. Aanvang wedstrijd 20.00 u. Entree 5 euro.

Zaterdagmiddag - zeskamp

Op zaterdag 30 juni vindt de traditionele ‘zeskamp’ plaats. In tegenstelling tot vorig jaar, vinden alle spellen nu plaats op het voetbalterrein. Kom gezellig kijken. Het start om 13.00 u. Er is ook voor de jeugd van alles te doen! De prijsuitreiking vindt omstreeks 17.00 u plaats. Entree gratis.

Zaterdagavond - feestavond

Zaterdagavond 30 juni maken we er een gezellig feest van. DJ Dré (ofwel André de Schoenmaker) draait de hele avond en er komen een aantal artiesten langs.

De zaal is open vanaf 19.30 u. Entree 10 euro.

Highland game

Op zondag 1 juli wordt de highland game interland Nederland-Duitsland georganiseerd. Altijd eens willen zien hoe dat er bij die stoere mannen aan toe gaat? Kom kijken! Ook deze dag is er is voor de kinderen weer het een en ander te doen. Entree is gratis.

Binnenkort meer informatie op 'www.elfdorpenspel.info.' Meehelpen? We kunnen vele handjes gebruiken. Interesse? Mail naar info@elfdorpenspel.info