Jaargang 16, nummer 4
22 februari 2018

Voorstelling ‘Kind, dat heb ik mijn hele leven al gedaan’ bij Alzheimer Trefpunt West Betuwe

GELDERMALSEN - Een voorstelling van het liedjescabaretgezelschap Het Draait Om Mensen Nietwaar. Het is het verhaal van moeder, hoogbejaard en met toenemende geheugenproblemen en daardoor ook problemen in de zelfredzaamheid. Hoe gaat ze daar mee om en hoe gaat haar omgeving daar mee om? Hoe houdt ze zich staande en hoe houdt ze nog zo veel mogelijk de regie?

Het is een reis naar een onbekende bestemming en op diverse stations wordt even gestopt tot de trein langzaam in de mist verdwijnt. Veel muziek maar ook korte verhalen en gedichten wisselen elkaar af en uiteraard is het een verhaal met een lach en een traan.

Onder andere door de toenemende vergrijzing krijgen steeds meer mensen last van geheugenproblemen. Voor veel mensen zullen er in deze voorstelling herkenbare momenten en situaties de revue passeren.

Deze voorstelling van het Alzheimer Trefpunt West Betuwe wordt gehouden op woensdagavond 28 februari in zorgcentrum Ravenstein, de Wieken 11 Geldermalsen. Entree is gratis, koffie/thee kost € 0,50 per kopje. Inloop vanaf 19.00, aanvang voorstelling 19.30.

Voor meer informatie kunt u bellen met nummer 0345- 573688.