Jaargang 16, nummer 4
22 februari 2018

Stiefbeen is onderweg

TRICHT - Als de sneeuwklokjes en krokussen hun mooie gezicht laten zien weten we dat we de goede kant op gaan: het voorjaar is nabij! Tijd om het huis een frisse beurt te geven en overal flink de bezem door te halen. Ongetwijfeld zijn er aan het eind van deze actie overbodige spullen tevoorschijn gekomen. Geen nood: Stiefbeen & Co zijn onderweg en halen graag uw spullen op.

Op zaterdag 17 maart aanstaande kunt u de spullen vanaf half tien aan de straat zetten. In april komen we op de 14e ook nog langs.

Nog even voor de volledigheid: we mogen geen koelkasten, vriezers en oude TV's mee nemen. Oude bedden en dergelijke nemen we ook niet mee. Voor kostbare spullen en dergelijk kunt u een mailtje sturen met uw vraag en telefoonnummer aan degraafftricht@gmail.com. We nemen dan contact met u op.

En alvast voor uw agenda: op 12 mei, de zaterdag na Hemelvaart maar bovenal voor Moederdag hopen we de 46e Stiefbeenmarkt te organiseren ten bate van het restauratiefonds van de Pieterskerk hier in Tricht.

Er wordt al hard gewerkt aan het programma maar daarover meer in een volgende editie van de Dorpskrant.

De Stiefbeenmarktcommissie.