Jaargang 16, nummer 3
26 januari 2018

BelderAvond4daagse Tricht zoekt versterking

TRICHT - De BelderAvond4daagse komt er weer aan! Voor de 43e keer wordt deze vanuit de Hervormde Gemeente Tricht georganiseerd van 12 t/m 15 juni. Noteert u het alvast in uw agenda? Vanwege het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar op de donderdag gestart worden vanuit basisschool De Malsenburg in Buurmalsen.

Dit jaar geen 12 km-route.

De afgelopen jaren is het aantal deelnemers aan de 12-km-route helaas zover teruggelopen, dat we deze wandelafstand in 2018 niet meer kunnen aanbieden. Heel spijtig voor de trouwe wandelaars op deze afstand. We hopen dat we hen mogen verwelkomen op de 6-km-route.

Op zoek naar versterking!

Met plezier wordt de Avond4daagse elk jaar georganiseerd door een klein clubje betrokken mensen die het belangrijk vinden om deze mooie traditie in stand te houden. Daar is zo stiekem weg best wel wat voor nodig. Denk aan het aanvragen van vergunningen bij de gemeente, het toestemming vragen aan fruittelers, het regelen van de pauze-stops met versnaperingen, de routes, de verkeersregelaars enzovoorts. De afgelopen jaren redden we het telkens nét met het aantal vrijwilligers. Maar door vertrek van een aantal mensen, door verhuizing of anderszins, zijn we nu dringend op zoek naar versterking. Dat kan bijvoorbeeld zijn als lid van de organisatiecommissie, als verkeersregelaar 1 of 2 avonden het verkeer te regelen of als ‘cateringmedewerker’ bij de pauzestop. Voor diverse klussen zoeken we vrijwilligers. Het enige wat we van je vragen is enthousiasme en een beetje tijd.

Contact

Dus mocht je, net als wij, de BelderAvond4daagse ook een warm hart toedragen en graag je aandeel willen leveren aan het behoud van dit evenement voor ons mooie dorpje, schroom dan niet en neem contact met ons op. Natuurlijk mag dat ook als je eerst meer informatie wilt voordat je de stap waagt. Avond4daagsetricht@gmail.com of telefonisch 06-17058921 (Anja Goedhart).