Jaargang 16, nummer 2
22 december 2017

KleurrijkWonen brengt beweging in de woningmarkt

TRICHT/GELDERMALSEN – Woningbouwcoöperatie KleurrijkWonen biedt weer de mogelijkheid voor huurders van 55 jaar en ouder om met voorrang te verhuizen naar een gelijkvloerse woning met 1 of 2 slaapkamers en mét behoud van de huidige huur. Het gaat hier om een speciaal doorstroomproject.

Goede ervaringen

De afgelopen jaren bleek deze aanpak voor doorstroming zeer succesvol. De grote eengezinswoningen die deze huurders achterlaten, worden met voorrang aangeboden aan een gezin met minimaal 1 kind. Het appartement of de kleine eengezinswoning die het gezin achterlaat, komt dan weer beschikbaar voor een starter. Zo worden minimaal drie woningzoekenden aan een passende woning geholpen.

Informatie en logo

Huurders die wonen in een grote eengezinswoning met minimaal 3 slaapkamers, ontvangen een brief of e-mail over het doorstroomproject. Meer informatie over het doorstroombeleid en de voorwaarden voor deelname vindt u ook op 'www.kleurrijkwonen.nl.' Doorstromers kunnen vanaf januari 2018 met voorrang reageren op de woningen, waarvoor speciaal wordt geadverteerd op 'www.woongaard.com.' Deze woningen zijn te herkennen aan het speciale logo. De woning die hierdoor vrijkomt, wordt met voorrang op 'www.woongaard.com' aangeboden aan een gezin met minimaal 1 kind aan. U herkent deze woningen ook aan een speciaal logo.