Jaargang 16, nummer 2
22 december 2017

Oproep voor muzikale "Kerststerren" voor kerstconcert op Tweede Kerstdag

RUMPT – In het Rumpts Kerkje organiseren de eigenaren, oud-dorpsgenote en directeur van basisschool Op ’t Hof Margreet van Iterson en haar echtgenoot dirigent Bart van de Goorbergh, regelmatig muzikale bijeenkomsten. Zo ook op Tweede Kerstdag. Iedereen die graag wil zingen en musiceren is op die Tweede Kerstdag van harte welkom in het Rumpts Kerkje in Rumpt van 14.30 uur tot 16.00 uur. Meedoen is mogelijk voor elk niveau. Het plezier om samen muziek maken is wat hier telt. Uiteraard kan men ook gewoon komen luisteren. Publiek is dus ook welkom.

Wie mee wil zingen/muziek maken: er staat een repetitie staat gepland op 23 december van 15.00 uur tot 17.00 uur in het Rumpts Kerkje, zodat er gezamenlijk wat in ingestudeerd kan worden. Doel is om samen een mooi Kerstconcert neer te zetten, om met z'n allen te zingen en te musiceren op 26 december.

Het Rumpts Kerkje zal weer prachtig versierd zijn met ontelbare kaarsen en de oude kerststal staat weer opgesteld. Tevens wordt eenieder uitgenodigd om na afloop samen een hartverwarmend drankje te drinken. Als men dan wat lekkers mee neemt kan dat met elkaar gedeeld worden.

De muzikale activiteiten staan onder leiding van dirigent Bart van den Goorbergh, bij velen bekend. Oud dorpsgenote en sopraan Mies de Lannoy doet ook mee. De toegang en deelname aan repetitie en concert zijn geheel gratis.

U bent dus welkom op de 26e december!

Warme kerstgroeten van de organisatie van "Het Rumpts Kerkje" in Rumpt

Voor aanmeldingen: bvdgoorbergh@gmail.com of bel 06-55544418.

Kijk ook op Facebook Rumpts Kerkje.