Jaargang 16, nummer 2
22 december 2017

Stem op WIND!

TRICHT – Velen hebben in juni genoten van en/of meegewerkt aan het bijzondere muziektheaterproject WIND! van Dorpshuis Tricht en de Firma van Gelder. WIND! is door de landelijke organisatie Kern met Pit, onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij, genomineerd als een van de negen winnende projecten van 2017 in de provincie Gelderland. Dat is mooi!

Nou krijgen de genomineerde projecten niet alleen elk een subsidiebedrag van € 1000 maar mogelijk ook nog extra prijs van € 1500 voor de trofeewinnaar van alle projecten per provincie. Wat het winnende project in elke provincie gaat worden, wordt voor 50% bepaald door het hoogste aantal stemmen vanuit de achterban en voor 50% door het oordeel van de jury.

Daarom de vraag aan eenieder om mee te helpen met het verwerven van de ‘trofee 2017’ van de provincie Gelderland. Het geld kan ook gebruikt worden voor een nieuw muziektheaterproject. Vandaar de oproep aan alle bezoekers en medewerkers van Wind, hun familieleden en bekenden om mee te stemmen en zo dit mooie buurtproject te ondersteunen. In de bijlage en/of ook hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dat stemmen in zijn werk gaat. Het kost even tijd maar gaat eigenlijk best makkelijk. Als je tenminste (toegang tot) internet hebt. http://'www.kernmetpit.nl/' . NB: je moet wel eerst registreren op deze website om te kunnen stemmen. Stemmen kan tot 10 januari 2018.

Op de website van Kern met Pit is een uitgebreid eindverslag te vinden van het project en allerlei foto’s en andere documentatie over het project en het verloop ervan. Dat geeft een goed beeld. Het creatieve team van het project bedankt bij voorbaat eenieder voor de steun en stem. En wie weet tot een volgend project.