Jaargang 16, nummer 1
24 november 2017

Hans Holtslag, cabaretier met Parkinson treedt op in Tiel

TIEL - Maandagavond 27 november om 20.00 uur is in wijkcentrum Westroyen aan de Predikbroederweg 14 te Tiel een cabaretvoorstelling voor parkinsonpatiënten, partners , hulpverleners, vrienden en familie. Iedereen die iets te maken heeft met de ziekte van Parkinson is welkom bij de voorstelling van cabaretier Hans Holtslag, die zelf ook Parkinson heeft. De voorstelling: “Trillende Tranen” is een muzikale en humoristische reis door de ervaringen van een woordkunstenaar die zelf Parkinson kreeg.

Het Parkinson Café Tiel- Rivierenland viert op deze wijze haar 2-jarig bestaan met een avondvoorstelling om ook werkende mensen gelegenheid te geven deze humoristische voorstelling bij te wonen.

Het Parkinson Café Tiel- Rivierenland heeft normaal maandelijks middagbijeenkomsten op de laatste maandag van de maand waarbij voorlichting door een deskundige centraal staat. Daarnaast is het Parkinson Café een plek van ontmoeting, uitwisseling van informatie- en lotgenotencontact.

Het nieuwe koor Zingen met P voor Plezier en Parkinson, dat wekelijks oefent in wijkcentrum Westroyen zal op deze cabaretavond in de pauze te horen zijn.

Om 19.30 uur gaat de zaal aan de Predikbroederweg 14 te Tiel open en de voorstelling begint om 20.00 uur.