Jaargang 16, nummer 1
24 november 2017

Brainstormen over Dorpshuis Tricht

DORPSHUIS - En wat nog meer…? Het dorpshuis van Tricht bloeit als nooit tevoren: CREA-café – DDD-avonden – Koffieochtenden – Aanschuiftafels – Swing-In Tricht – Frisdisco’s – Burendag etc. etc. Er is een diverse groep aan huurders en voor alle doelgroepen in Tricht staan de deuren open. Er is bijna alle dagen van de week iets te doen en te beleven. Alles georganiseerd door mensen uit Tricht zelf, zowel het beheer van het gebouw als de activiteiten. Niet voor niets is het motto: Van Voor en Door Tricht.

Dat vraagt veel samenwerking en inzet van hen die het organiseren en geeft veel plezier en voldoening aan hen die er aan meedoen. Dat neemt niet weg dat we voor de toekomst nieuwe activiteiten willen bedenken. Daarvoor hebben we suggesties nodig, wensen en half bakken ideeën van iedereen uit Tricht!

Vanuit eerdere gehouden brainstormsessie met het dorp is het Dorpshuis zoals wij dat nu kennen ontstaan! Vanuit de laatste brainstormsessie met de vrijwilligers is het Platform Tricht Springlevend ontstaan, waarin we een brede verbinding zoeken en vinden met allerlei geledingen in het dorps en met elkaar kijken waar we elkaar kunnen versterken ten dienste van Tricht.

Kortom...het werkt en we hebben jouw inbreng nodig, het dorpshuis is er voor jou!

Dus ben je vrijwilliger – vaste bezoeker of die dorpsinwoner die nog nooit binnen is geweest? Wil je iets organiseren of zou je willen dat er een activiteit was, die er nu nog niet is? Kom op woensdag 17 januari om 20.00 uur naar het Dorpshuis om mee te denken. Zelfs als je geen ideeën hebt, het wordt een gezellige avond.

Want: Uit de dromen van de lente wordt in de herfst jam gemaakt.

Woensdag 17 januari 2018, 20.00 uur – 22.00 uur.

Meer info? Kijk op 'www.dorpshuistricht.nlvoor' meer info over ons Dorpshuis Tricht, het Dorpshuis Van, Voor en Door dorpsgenoten, geheel draaiend op vrijwilligers.