Jaargang 16, nummer 1
24 november 2017

Chapeau Kinderwerk bestaat 5 jaar

TRICHT - Vorige maand vierde Chapeau Kinderwerk haar 5-jarig bestaan. Op 2 oktober 2012 opende Chapeau Kinderwerk namelijk de buitenschoolse opvang in Enspijk bij de voormalige basisschool De Minzerie. Op dit moment maken 350 kinderen per week gebruik van de opvang over 8 verschillende locaties in de Gemeente Neerijnen en Geldermalsen.

Wat is er veel gebeurd in 5 jaar tijd! In het bijgebouw van OBS De Minzerie startte Sandra van de Laar een buitenschoolse opvang. Een tijd waarin veel kinderopvangorganisaties het moeilijk hadden. De formule van uurtje factuurtje en een contract op maat sprak veel mensen aan. In januari 2013 opende Chapeau het eerste kinderdagverblijf in Enspijk.

Op dit moment heeft Chapeau Kinderwerk 3 kinderdagverblijven (Enspijk, Tricht, Tuil en een peuterspeelgroep in de basisschool van Tuil), 4 locaties buitenschoolse opvang (Varik, Opijnen, Tuil en Enspijk). De organisatie mocht het afgelopen jaar twee awards ontvangen voor Beste BSO van Nederland en Beste kleine kinderopvangorganisatie van Nederland.

Chapeau Kinderwerk heeft gedreven en vakbekwame medewerkers, een huiselijke sfeer en onderscheidt zich in groene kinderopvang. De baby’s slapen regelmatig buiten, de kinderen spelen iedere dag buiten en gaan op avontuur in de ontdektuin.

Het jubileum wordt deze week iedere dag gevierd met de kinderen. De kinderen van de BSO konden o.a. genieten van een optreden van een goochelaar en de kinderen van de dagverblijven genoten o.a. van een Woezel en Pip voorstelling op locatie en een ballonnen kunstenaar.

Wilt u meer informatie over Chapeau Kinderwerk? Mail dan naar info@chapeaukinderwerk.nl of bel met Sandra van de Laar 06-53566484.