Jaargang 15, nummer 11
27 oktober 2017

De Trichtse koorleden nodigen u uit

BUURMALSEN - Inderdaad. De Trichtse leden van het Losbandig Systeem, en dat worden er steeds meer, nodigen u, mede namens de andere zangeressen, zangers en het orkest, uit voor een muzikale en hele gezellige avond rondom het Nederlandse lied.

Vaak zeggen inwoners uit Tricht: “Wanneer zingen jullie weer eens in de buurt?” Nou dat gebeurt nu. Met een flink aantal nieuwe nummers. Zaterdagavond 18 november zingen en spelen de vrouwen en mannen van het Losbandig Systeem én de ‘zingende en musicerende vissers’ van het Waardenburger Visserskoor, ook met zangers uit Tricht, jawel, voor u een breed scala van bekende en minder bekende meezingers, van vroeger en van nú.

Over de liefde, de waterkant, de zee, de haven, het café, de lente. Over geslaagde en mislukte vakantie-ervaringen, over mooie meisjes, cowboys en nog tientallen andere onderwerpen. Met een lach en een ‘muzikale’ traan.

Die optredens vinden plaats in het recent heel fraai gepimpte dorpshuis van Buurmalsen, Ons Eigen Gebouw, aan de Groeneweg 23 in Buurmalsen. Heeft u zin om te komen luisteren, te kijken en misschien zelfs mee te zingen, spring op de fiets en kom ook! De zaal gaat om 20.00 uur open en de optredens beginnen om 20.30 uur. Entree is gratis. Laatste lied rond 22.30 uur ongeveer. En…. de bar is ook tijdens de gezongen nummers gewoon geopend!

De teksten worden op grote schermen geprojecteerd dus de liedjes die je (nog) niet kent, kun je toch vanaf je stoel makkelijk mee zingen.

Wij zouden het als Trichtse zangeressen, zangers en muzikanten heel leuk vinden als u erbij bent. Noteer het in je agenda en kom bekijken waar we nu mee bezig zijn.