Jaargang 15, nummer 11
27 oktober 2017

Aanschuiftafel bezoekt voor het eerst de Oostenrijkse keuken!

DORPSHUIS - Voor woensdagavond 29 november organiseren wij weer een aangename aanschuiftafel in het Dorpshuis Tricht. Het thema voor de gerechten is deze keer: Oostenrijk! Daarbij denken we aan typische gerechten uit het land van fraaie bergweiden, jodelen en Tirol. Gerechten die ook in Tricht lekker zullen smaken. Wat vind je bijvoorbeeld van een voorafje ‘mit warme Sauerkraut mit Wurst und Senf’?

Er zijn heerlijke Oostenrijkse vegetarische gerechten, maar misschien ken je de Wiener Schnitzel wel of het bekende lekkere varkensgebraad. Aardappelen, grofgesneden, in de schil uit de oven, krokant gebakken. Met typisch Oostenrijkse groenten. En dan natuurlijk het bijzondere toetje: Apfelstrudl mit Eis und Sahne.

Wij staan open voor suggesties, voor aanvullende opties voor het voor- en hoofdgerecht.

Laat het ons snel weten of nog beter: bied je aan om deze gerechten zelf te bereiden! Doen!

Je moet daarbij denken aan een gerecht voor ongeveer 30 personen. Wij horen het graag!

Wil je mee eten dan heel graag aanmelden via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of je kunt natuurlijk ook altijd Gerd Buyserd of Ton van Vlijmen even bellen.

Neem je partner, familie, kennissen, buren… noem maar op…. gerust mee.

Noteer deze datum al vast in je agenda. Aanvang 18.00 uur en de prijs: € 8 per volwassene en € 4 voor een jongere tot en met 15 jaar.

Graag opgeven vóór zondagavond 26 november 2017. Maandag gaan we boodschappen doen.