Jaargang 15, nummer 11
27 oktober 2017

London City Chamber Choir in Pieterskerk

KERK - Op zondag 29 oktober mogen we in de St. Pieter in Tricht een bijzonder kamerkoor verwelkomen: het City Chamber Choir uit Londen. Het Christelijk Gemengd Koor Con Amore uit Sleeuwijk o.l.v. Jaap Kwakkel (in Tricht bekend van de Passieconcerten) bestaat 65 jaar en viert dit met een groot jubileumconcert op zaterdag 28 oktober in de Ontmoetingskerk te Sleeuwijk. Het City Chamber Choir is in Nederland om haar medewerking te verlenen aan dit jubileumconcert.

Op zondagmorgen 29 oktober zal het wereldberoemde City Chamber Choir haar medewerking verlenen aan de eredienst en om 12.00 uur een kortdurend (ongeveer 45 min) lunchconcert verzorgen in onze kerk. Wij hopen u allen te verwelkomen tijdens de eredienst, maar ook tijdens het lunchconcert op deze zondag.

Voor meer informatie kun u terecht op de website van Jaap en Tjitske: 'www.alvipior.wordpress.com'

Hier kunt u ook terecht voor kaarten voor de zaterdagavond in Sleeuwijk, mocht u dit Engelse koor twee keer willen horen zingen. Op beide dagen zingen zij een ander programma dus het is het zeker waard om ook naar Sleeuwijk af te reizen.

Info: 'www.citychamberchoir.org.uk'