Jaargang 15, nummer 10
29 september 2017

Boeken voor de diaconale boekenmarkt

KERK - Zaterdag 11 november is het weer zover. De diaconie van de Hervormde kerk organiseert voor de 9e maal de boekenmarkt in het koor van de kerk en in de kerkruimte zelf. De boekenmarkt wordt gehouden van 9.00 tot 14.00 uur.

Er zijn al wel aardig wat boeken ingebracht op de Bulkstraat 6 bij de fam. De Keijzer, maar u kunt er tot de laatste week nog met uw boeken terecht, die u weg wilt doen. Bent u niet in staat deze zelf weg te brengen, dan is een telefoontje naar Kees Kuiper, voorzitter van de diaconie, 0345-569835, voldoende om toch van uw overtollige boeken af te geraken. Hij komt ze dan graag bij u ophalen.

Behalve dat u op de boekenmarkt voor een habbekrats de mooiste boeken kunt kopen, is er ook nog gelegenheid om gezellig een kopje koffie, thee of limonade te drinken en u kunt ook nog terecht bij de zelfgemaakte kaarten van Ria de Hoog. Haar opbrengst is voor onze zustergemeente in Küsmöd bestemd. De opbrengst van de boekenmarkt is bestemd voor het Weeshuis van Shade in Kenia. Zij zijn bezig een drinkwatervoorziening voor het weeshuis te realiseren. Hiervoor is nog wel wat geld nodig.

Lever dus uw “overtollige” boeken in en kom uw boekenkast weer aanvullen met boeken die u de komende winter kunt lezen, tegen een redelijke prijs.

Diaconie Hervormde Kerk Tricht.