Jaargang 15, nummer 10
29 september 2017

Halloween Tricht-Buurmalsen

TRICHT – Volgende maand is het 5-jarig jubileum van Halloween Tricht-Buurmalsen en daar is de organisatie best trots op. Zij wil het jubileum graag met een ieder vieren op een van de vier activiteiten die georganiseerd worden. Er is voor ieder wat wils.

Disco voor 11 t/m 15 jaar

Op vrijdag 20 oktober is er de disco in Ons Eigen Gebouw aan de Groeneweg in Buurmalsen speciaal voor jongeren tussen de 11-15 jaar. Er wordt geen alcohol geschonken en deelname is alleen met voorinschrijving via de website mogelijk. Prijs € 5,00 p.p incl. 1 muntje en een gave verloting!

Spooktocht 12+

Op zaterdag 21 oktober is er de griezelige spooktocht. Deelname voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Tot 14 jaar is deelname alleen mogelijk onder begeleiding van volwassene. Prijs € 7,50 p.p, incl. 1 broodje hamburger en wederom: alleen deelname via voorinschrijving website is mogelijk.

Crazy Typisch Hollands Bingo

Op vrijdag 27 oktober 2017 is er de Bingo, ook in Ons Eigen Gebouw. Prijs € 15,- enkel boekje, prijs € 25,- dubbel boekje. Deelname vanaf 18 jaar en ook alleen via voorinschrijving op de website. Er zijn leuke prijzen en een nieuwe scooter te winnen. Tevens treden de Party Beukers op.

Oproep

De inschrijving voor de Trick or treat op zaterdag 28 oktober is inmiddels al gesloten vanwege de grote belangstelling. Wel doet de organisatie een oproep om huizen op die dag aan te melden voor de Trick or treat route. Versier het huis en zorg voor snoepjes, fruit of iets dergelijks. De kinderen met ouders bellen dan bij u aan en roepen “Trick Or Treat!” en dan kunt u ze wat geven. Bent u niet thuis maar u wilt wel graag meedoen? Dat kan! Dan kunt een bij uw deur een mand, schaal of kist neerzetten zodat de kinderen daar wat uit kunnen pakken. Levert u om aan te melden hiervoor een briefje in met uw naam, adres en telefoonnummer bij: Fam. Van Doesburg, Donkere Gaard 36 of Fam. Müller, Nieuwsteeg 61.

Of via email: info@spooktochttricht-buurmalsen.nl

Inschrijven/informatie

Inschrijven kan alleen via de website: 'www.spooktochttricht-buurmalsen.nl.' Ook voor meer informatie kunt u daar terecht.

Graag tot ziens in oktober op één van onze activiteiten.

Bestuur Halloween Tricht-Buurmalsen