Jaargang 15, nummer 10
29 september 2017

Open dag zorglandgoed Leidsche Hoeven

LEIDSCHE HOEVEN - Op zaterdag 30 september is eenieder tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom tijdens de speciale open dag van het nieuwe dagactiviteitencentrum Natuurbeleving Leidsche Hoeven, gelegen in het gelijknamige natuurgebied. Op vrijdagmiddag 29 september wordt Leidsche Hoeven officieel geopend door burgemeester Miranda de Vries.

Dagbesteding

Natuurbeleving Leidsche Hoeven biedt dagbesteding in een natuurlijke omgeving. In en om het landgoed vinden verschillende activiteiten plaats. Bij Leidsche Hoeven staan mensen met een beperking centraal. Het landgoed wil hen zoveel mogelijk voorzien van een zinvolle dagbesteding met respect voor elkaar, de natuur en hun mogelijkheden en beperkingen. Het landgoed heeft een christelijke signatuur. Naastenliefde staat hierbij centraal. Ieder mens is een uniek schepsel van God, naar zijn of haar eigen mogelijkheden en beperkingen. Deze Bijbelse waarden bepalen het gezicht van ons zorglandgoed. Van de cliënten en vrijwilligers wordt gevraagd deze uitgangspunten te onderschrijven.

Winkel en bezoekerscentrum

Op 30 september opent de landwinkel, zijn er rondleidingen, opent het natuurbezoekerscentrum en is er tevens de jaarlijkse verkoopdag van Siloah met diverse standhouders met onder andere heerlijke producten uit de eigen bakkerij en lekkere (landgoed)producten

Stichting Natuurbeleving Leidsche Hoeven, Oude Hoevenseweg 8, 4196 RK Tricht.

'www.leidschehoeven.nl.'