Jaargang 15, nummer 8
7 juli 2017

Landgoedfair 2017

MARIENWAERDT - Van 16 t/m 20 augustus 2017 organiseert Heerlijkheid Mariƫnwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Een buitenevenement waarbij iedereen samen kan genieten van alles wat het goede buitenleven te bieden heeft. Op de Landgoedfair staan ruim 190 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. Samen genieten

Nieuw dit jaar is het foodfestival ‘Samen genieten’. Uit kramen en busjes presenteren hippe ondernemers hun huisgemaakte, biologische en verse producten. Workshops, demonstraties en leuke kinderactiviteiten zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt op de Landgoedfair. U kunt mee met een rondleiding door het Grote Huis Mariënwaerdt, of kijken naar demonstraties met paarden, roofvogels, honden en nog veel meer.

Rundveeshow

Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag 19 augustus een echte Hollandse rundveeshow gehouden: de ‘Dairy Fair Mariënwaerdt’. De mooiste Frisian-Holsteiner wordt verkozen tot ‘barones’. Op vrijdag 18 augustus vindt de Seasons appeltaartenwedstrijd plaats en op zondag 20 augustus een spannende Big Green Egg barbecue challenge.

Toegangskaarten zijn online te koop via: 'www.marienwaerdt.nl/landgoedfair/'