Jaargang 15, nummer 8
7 juli 2017

Chapeau Kinderwerk beste kinderopvang organisatie

ENSPIJK - Chapeau Kinderwerk, met ook een kinderopvangvestiging in Tricht, heeft vorig jaar met de locatie in Enspijk meegedaan aan de Awards voor de beste kinderopvang van Nederland. Chapeau ontving toen de Award voor beste kinderopvang locatie van Gelderland. Kinderopvang Awards is een initiatief van reviewplatform Opiness en Onderzoekbureau Tevreden.

Dit jaar besloot Chapeau met alle locaties mee te doen en ze reisden vol spanning af naar Ede voor de uitreiking. Uit de review analyse klant reviews blijkt dat de winnaars 2017 zich vooral onderscheiden door de kwaliteit van de leidsters. Zij zijn het meest bepalend voor de klanttevredenheid. Pedagogisch medewerkers moeten vooral lief en deskundig zijn volgens ouders. Ook de samenwerking onderling en een vast team van gezichten werd veel genoemd. Daarnaast kijkt de jury naar reviews, communicatie naar ouders, GGD-rapporten en trends in de organisatie. Ruim 300 organisaties namen deel aan de verkiezing van dit jaar. Uit het onderzoek blijkt dat de klanten van Chapeau Kinderwerk de groene kinderopvang, communicatie, leuke activiteiten en Whatsapp gebruik zeer waarderen. Chapeau Kinderwerk heeft dit jaar dan ook 2 mooie Awards heeft mogen ontvangen..

Voor de totale organisatie werd de Award Beste Kinderopvang keten XS ontvangen. Dit jaar bestaat Chapeau Kinderwerk 5 jaar. Het is allemaal begonnen met de BSO in Enspijk. Juist deze locatie is uitgeroepen tot beste BSO van Nederland. Chapeau Kinderwerk dankt alle klanten enorm voor de stem en waardering.