Jaargang 15, nummer 8
7 juli 2017

Welkomstkist voor nieuwe inwoners

TRICHT/BUURMALSEN - Wij, de 2 initiatiefnemers, willen als eerste onze hartelijk dank over brengen aan de vele ondernemers uit Tricht en Buurmalsen die hebben gezorgd dat de Welkomstkist voor nieuwe inwoners zo fantastisch vol zit met allerlei producten. Echt super. Afgelopen donderdag zijn de eerste 10 Welkomstkisten bezorgd bij nieuwe inwoners die sinds januari 2017 van buiten Tricht of Buurmalsen komen en nu in Tricht of Buurmalsen wonen.

Oproep

Echter wij kunnen dit niet alleen en daarom deze oproep, heeft u nieuwe buren of weet u dat er een huis verkocht is zou u dit dan willen melden bij Ina van Maaswaal 0345-574058 of bij Vera van Mourik 0345-505246/ boerderijwinkel@t-bergje.nl, zodat wij daar dan zo snel mogelijk een Welkomstkist kunnen bezorgen. Maar u kunt u natuurlijk ook zelf aanmelden dus woont u sinds januari 2017 nieuw in Tricht of Buurmalsen en komt u van buiten deze dorpen meldt u zich dan en dan kunnen wij u alsnog een Welkomstkist brengen. Ook huurders die van buiten Tricht of Buurmalsen komen, komen in aanmerking voor de Welkomstkist.

De eerste nieuwe inwoners die de kist ontvingen lieten weten het geweldig attent en een ontzettend leuk idee te vinden en waren verbaasd over de inhoud. Het gaf hen een heel erg welkom gevoel. Dus meldt u bij ons want het is zeker de moeite waard.

Met vriendelijke groet, Ina van Maaswaal en Vera van Mourik.