Jaargang 15, nummer 7
26 mei 2017

Huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen neemt huisartsenpraktijk in Geldermalsen over

BUURMALSEN/GELDERMALSEN – Op 14 april heeft dr. de Boer haar werkzaamheden als huisarts in Geldermalsen beëindigd. Haar besluit om op korte termijn te willen stoppen dreigde voor patiënten in Geldermalsen opnieuw te leiden tot een periode met onzekerheid met betrekking tot de continuïteit van uw huisartsenzorg.

Ad Thiesbrummel en Teunie van Middelkoop, die de huisartsenpraktijk van dr. Buyserd overnamen en voortzetten aan de Groeneweg in Buurmalsen, besloten om de praktijk van collega de Boer per direct over te nemen en daarmee de continuïteit van de huisartsenzorg voor de patiënten van die praktijk veilig te stellen.

,,Als praktijkhouders van huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen hebben wij de continuïteit en laagdrempelige toegang tot de huisarts hoog in het vaandel hebben staan,’’ aldus Ad Thiesbrummel. ,,Voor de patiënten in onze eigen praktijk verandert er in feite niets. Wij blijven gewoon in Buurmalsen werken. Wel zal ik de praktijk in Geldermalsen aansturen en gaan we in Geldermalsen op het gebeid van dienstverlening en service op dezelfde manier werken zoals we in onze praktijk al gewend zijn.’’