Jaargang 13, nummer 7
29 mei 2015

Misschien heeft u ons tijdens de sponsorloop van Basisschool Op ’t Hof wel met onze nieuwe flyers zien staan… dit jaar heeft de speeltuinverenging de eer mee te mogen delen in de opbrengst van deze sponsorloop, hiermee zijn we zeer blij!! Wat we met het geld willen doen hebben we ook al bedacht! In beide speeltuinen willen we hiervoor een gezellige picknickbank plaatsen zodat een middagje speeltuin ook aangenaam kan zijn voor de papa’s en mama’s of zelfs kan worden uitgebreid met een gezellige lunch samen met uw kind!

En er zijn nog meer nieuwe plannen! Met de nieuw aangesloten bestuursleden Ellen en Evert-Jan De Greef en Hanneke en Robert van Doorn (en een aantal die hun bijdrage nog in overweging nemen) hebben we al een aantal mooie, nieuwe initiatieven op papier gezet. Vanaf september willen we iedere 1e woensdag van de vakantie tussen 14.00 en 16.00 een speeltuinmiddag houden in een van de speeltuinen. Voor de kinderen verzorgen we iedere keer een spannende, afwisselende activiteit en voor de begeleiders (mama’s, papa’s, opa’s, oma’s…) een gezellige middag. Deelname zal € 2.50 per middag zijn, waarmee we de jaarlijkse contributie voor de donateurs willen vervangen.

Heeft u vragen of opmerkingen over de speeltuin of vindt u het leuk ons vrijwilligersteam te komen ondersteunen? Neem dan contact op via speeltuintspinneweb@hotmail.nl of 06-28728494 (A. Harskamp).