Jaargang 13, nummer 2
19 december 2014

Tien jaar autorijschool Arthur van Soelen

TRICHT - Op 1 januari 2005 is Arthur van Soelen zijn eigen autorijschool begonnen en bestaat het bedrijf nu dus alweer bijna 10 jaar. De autorijschool is inmiddels een begrip in de Betuwe en gegroeid van één naar drie auto’s en drie instructeurs. Honderden leerlingen hebben het felbegeerde rijbewijs behaald.

Er wordt les gegeven aan leerlingen uit de hele regio. De leerling staat bij de autorijschool absoluut centraal en varieert van man tot vrouw, van 16.5 jaar t/m 65+, van leerlingen met faalangst tot natuurtalenten.

Wij onderscheiden ons al 10 jaar, doordat we flexibel en betrouwbaar zijn en uitgaan van persoonlijke aandacht en een positieve insteek. Dit ongeacht leeftijd, geslacht of talent.

Wat is onze kracht: 10 JAAR

Klantvriendelijkheid

Goede prijs / kwaliteitsverhouding

Goed slagingspercentage

Flexibel

Nakomen van afspraken

Geen wachtlijst

Werken met opleidingsplan

Vaste instructeur

Niet met andere leerling rijden

Aangesloten bij Branche organisatie (BOVAG)

Faalangstinstructeur(s)

Kortingsactie

Aan het einde van dit jaar bestaan we 10 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om dit te vieren krijgt iedere leerling het gehele jaar 2015 € 10,-- korting op:

Het 10e lesuur

De Tussentijdse Toets

Het 1e praktijkexamen

Autorijschool Arthur van Soelen, de autorijschool die net even iets meer doet. Website: 'www.arthurvansoelen.nl' Raamweg 16 4196 HR Tricht

Email: info@arthurvansoelen.nl Tel: 0610253761 – 0345575915